Hoeveel krijgt u voor uw gouden sieraden in Den Haag?

Gouden sieraden kunnen heel erg mooi zijn. Maar ze kunnen ook lelijk zijn, smaken verschillen. Sommige mensen vinden goud mooi, anderen zijn meer gecharmeerd van zilver. En sommige mensen vinden sieraden in het algemeen gewoon helemaal niks. Als u tot de laatste groep behoort dan is het toch best mogelijk dat u iets van goud in uw bezit heeft.

Goud achter de hand voor moeilijke tijden

Misschien wel door een erfenis, of van een ex partner gekregen. In tijden van nood is het fijn om dit achter de hand te hebben, want alhoewel u het dan niet mooi vind, het

goud verkopen
Hoeveel zijn uw sieraden waard?

blijft geld waard. De prijs voor het goud die het bevat kan flink oplopen. En dan is het fijn dat u dit achter de hand heeft, mocht u ooit krap bij kas komen te zitten.

Wanneer u besluit om naar een goud inkoper regio Den haag te gaan, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Er gaat veel geld om in goud, en iedere inkoper wil u dus als klant. Ze verdienen er natuurlijk zelf ook wat aan. Voordat u op pad gaat om een bedrijf te vinden dat uw goud wil hebben, is het belangrijk om eens te kijken naar wat uw goud nu precies waard is.

U kunt zelf achterhalen hoeveel karaat uw goud is

Door het merktekentje in het goud, is te bepalen hoeveel karaat het goud is. Dit getal betekent hoeveel puur goud uw sieraad bevat. Vanzelfsprekend is een hoger goudpercentage meer waard dan een laag percentage. U kunt vervolgens zelf uw sieraden wegen. Bijvoorbeeld via een keukenweegschaal. Uiteraard zal dit niet extreem precies zijn, maar u heeft dan in ieder geval een indicatie. Zo bent u voorbereid wanneer u voor Inkoop Goud den Haag gaat kijken.

Bereken hoeveel puur goud u in handen heeft..

Nu u weet hoeveel uw goud weegt, en hoeveel karaat het bevat is uit te rekenen hoeveel puur goud u in handen heeft. Deze berekening zal de goud inkoper zelf ook gaan maken. De prijs van goud is op het internet te vinden. Dit is een dagkoers. Goed om te weten is wel dat u deze goudprijs die u op het internet kunt vinden vaak niet zult gaan ontvangen. Er zit altijd nog een marge op voor het bedrijf die het goud inkoopt. U zult hier dus rekening mee moeten houden. De beste deal is de van de inkoper die u de hoogste prijs geeft, maar service is ook belangrijk. Maak dus een weloverwogen beslissing als je het goud wilt gaan verkopen.